Waarom een bedrijfsnoodplan?
Weten uw medewerkers wat hun te doen staat in geval van nood? Artikel 15 van de Arbowet stelt: ‘De bedrijfshulpverleners beschikken over een zodanige opleiding en uitrusting, zijn zodanig in aantal en zodanig georganiseerd, dat zij de in de Arbowet genoemde taken naar behoren kunnen vervullen.’ Een doordacht bedrijfsnoodplan dat is afgestemd op de restrisico’s uit uw Ri&E is een cruciaal onderdeel van een veilige werkomgeving. Een bedrijfsnoodplan bestaat onder meer uit een ontruimingsplan, en bevat daarnaast informatie over wie welke taak heeft bij een calamiteit.
Opstellen bedrijfsnoodplan
Hoe is uw bedrijfsnoodorganisatie geregeld? Waar moet personeel zich verzamelen bij een calamiteit? Wie is waarvoor verantwoordelijk? Het opstellen van een bedrijfsnoodplan is allesbehalve eenvoudig. Met ArboBizz heeft u een ervaren partner die voor u een professioneel bedrijfsnoodplan opstelt. Geen restrisico blijft onbenoemd en geen normpunt uit de NEN8112:2017 blijft onbeschreven. Met een bedrijfsnoodplan van ArboBizz bent u zeker van een doordacht en realistisch scenario voor noodgevallen.
Zonder doordacht bedrijfsnoodplan geen goed werkende bedrijfsnoodorganisatie
V&G-PLAN
Bent u met meerdere werkgevers actief op een bouwlocatie, overtreft uw bouwproject onder andere de omvang van 500 mandagen, of voert u…
ADVISERING
ArboBizz is een full-service dienstverlener op het gebied van arbo- en veiligheidsgerelateerde vraagstukken. Dit betekent dat wij verder gaan…
RI&E
Elke onderneming met personeel moet verplicht een Checklist Gezondheidsrisico’s of Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) uitvoeren. Hierin staat…
Kunnen wij iets voor u betekenen?